Jouw ontwerp bruidsjurk!

Hoi, ik ben Mirjam!

Het is mijn droom om voor jou een bruidsjurk te maken die laat zien wie jij bent, waarin jij straalt op jouw grote dag.

Ik ben Mirjam, fashionista en altijd bezig met de laatste trends. Zelf ontwerpen werd ook al snel een passie. Toen ik eenmaal in aanraking kwam met het ontwerpen van een bruidsjurk had ik mijn allergrootste passie gevonden. Zoveel liefde, persoonlijkheid, details, de mooiste stoffen en vooral een prachtige connectie tussen jou en mij. Samen werken we aan jouw ontwerp!

Het proces van jouw unieke jurk

Het maken van een unieke jurk kost tijd, vakmanschap en vertrouwen. Als bruid moet je vertrouwen hebben in het proces zodat je een goed beeld kunt vormen van de look. Aandacht voor jouw wensen, details en de allerbeste kwaliteit zorgt voor fantastische bruidsjurken. We komen tot jouw bruidsjurk in de volgende vier stappen:

Kom kennismaken en probeer verschillende jurken uit de collectie. Bespreek wat je mooi vindt en laat je ideeën horen. Silhouet, stofkeuzes en stijl, overal wordt aan gedacht.
Zodra je hebt besloten om verder te gaan met het ontwerpproces, werken we een tijdschema uit voor afspraken en neem ik je maten.

1

Kennismaking & inspiratie

Samen kijken we naar wat je wensen en mogelijkheden zijn. Hierbij kun je denken aan stijl, model, stoffen en budget. In mijn atelier kun je bruidsjurken zien en passen om een beeld te krijgen van wat jij graag zou willen.

2

Persoonlijk ontwerp

Je ontvangt een ontwerpschets van het besproken ontwerp met de daarbij horende offerte. Na bevestiging ga ik een proefmodel van je bruidsjurk maken. Zo creëren we de perfect passende jurk, voordat ik met de gekozen stoffen ga werken.

3

maken & passen

Er zullen een aantal pasafspraken plaatsvinden waarin ik de jurk passend op jouw lichaam kan maken en waarin we kijken naar hoe jij graag de details wilt hebben. Ook kijken we in de passessies naar accessoires zoals sluiers of kransen voor in je haar.

4

klaar!

Het moment is aangebroken! Je past voor de laatste keer jouw unieke, persoonlijke outfit en we controleren nog één keer of alles naar wens is. Je bent klaar voor de grote dag!

Voor de nieuwste trends en ontwerpen, volg mij op instagram.
Elke zondag inspiration sunday!

Ik hoor graag van je!

Wil je meer weten over mijn werk en ben je nieuwsgierig geworden naar wat ik voor jou kan doen? Neem dan contact op of maak een afspraak.

Jouw gegevens

Naam*

E-mailadres*

Telefoonnummer

Bericht: