FAQ

Frequently asked questions

Hoe kunnen we je helpen?

Vragen over je bestelling, maatwerk bruidsmode, verzenden of betalen? Veel antwoorden staan tussen de FAQ. Staat je vraag er niet bij? Neem dan gerust contact op.

DM via Instagram

Stel je vraag via Instagram! Stuur een DM en je krijgt snel antwoord.

Stuur een bericht

Neem contact op via het formulier op de website. Ik zal je terug mailen!

Maatwerk bruidsmode

Vul het contactformulier in. Ik zal een bevestiging per e-mail sturen.

contactformulier

  1. Samen kijken we naar wat je wensen en mogelijkheden zijn. Hierbij kun je denken aan stijl, model, stoffen en budget. In mijn atelier kun je bruidsjurken zien en passen om een beeld te krijgen van wat jij graag zou willen.
  2. Je ontvangt een ontwerpschets van het besproken ontwerp met de daarbij horende offerte. Na bevestiging ga ik een proefmodel van je bruidsjurk maken. Zo creëren we de perfect passende jurk, voordat ik met de gekozen stoffen ga werken.
  3. Er zullen een aantal pasafspraken plaatsvinden waarin ik de jurk passend op jouw lichaam kan maken en waarin we kijken naar hoe jij graag de details wilt hebben. Ook kijken we in de passessies naar accessoires zoals sluiers of bloemenkransen voor in je haar.
  4. Het moment is aangebroken! Je past voor de laatste keer jouw unieke, persoonlijke outfit en we controleren nog één keer of alles naar wens is. Je bent klaar voor de grote dag!

Voor meer informatie klik hier.

  • Bij aankoop van een bruidsjurk zal er tijdens het beginproces een aanbetaling van 30% van het totaalbedrag gedaan worden, voordat we verder gaan met het maken van jouw bruidsjurk.
  • Bij het afhalen van jouw bruidsjurk wordt het resterende bedrag van 70% betaald.

De webshop

Op elk product zit een andere levertijd. Het ene product kost namelijk meer tijd om te maken dan het andere. Bij elk product staat de levertijd beschreven.

De verzendkosten voor de bruidssieraden zijn €5,95.
De verzendkosten voor de sluiers zijn €8,95.

Wil je graag een product uit de sieradencollectie en uit de sluiercollectie, dan wordt automatisch de verzendkosten van €8,95 gerekend.

Ben je niet tevreden, heb je een klacht of wil je iets anders weten?
Neem dan contact met mij op. Stuur een e-mail naar onderstaand adres met jouw gegevens, het ordernummer en de reden van retourneren met eventuele foto’s.

contact@mirjamvanling.nl

Binnen 1-2 werkdagen neem ik contact met je op.

Je hebt recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden terug te sturen. Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retournering voor eigen rekening.

Voor de volledige retourvoorwaarden klik hier.