Maatwerk

Ben jij op zoek naar de unieke jurk? Een bruidsjurk die niemand heeft én speciaal voor jou ontworpen is? Dan is een op maat gemaakte bruidsjurk iets voor jou!

Waar kun je aan denken?
Niets is te gek! Heb jij 5 totaal verschillende jurken gezien en wil je van elke jurk een bepaald detail in jouw jurk? Geen probleem.
We beginnen altijd met het bespreken van jouw wensen en het passen van een aantal verschillende jurken. Op deze manier kom je er al heel snel achter wat bij jou past en waar jij je echt als een bruid in voelt!
Met deze basis kunnen we aan de slag op weg naar jouw unieke bruidsjurk!
~ Voor het werkproces scrol naar beneden

Kortom, alles is mogelijk!
Ben je benieuwd wat ik voor jou zou kunnen ontwerpen? Vul dan het contactformulier in.

Goed om te weten
~ De gemiddelde tijd om een jurk te maken is 3-4 maanden
~ Gemiddeld zijn er 5 afspraken nodig
~ De pasafspraken vinden plaats bij jou thuis

Vanaf €1500,-
” De prijzen zijn excl. reiskosten van €0,30 per kilometer (vanuit Zwolle). “

Het proces van jouw unieke jurk

1

Kennismaking & inspiratie

Samen kijken we naar wat je wensen en mogelijkheden zijn. Hierbij kun je denken aan stijl, model, stoffen en budget. Je kunt een aantal bruidsjurken zien en passen om een beeld te krijgen van wat jij graag zou willen.

2

Persoonlijk ontwerp

Je ontvangt een ontwerpschets van het besproken ontwerp met de daarbij horende offerte. Na bevestiging ga ik een proefmodel van je bruidsjurk maken. Zo creëren we de perfect passende jurk, voordat ik met de gekozen stoffen ga werken.

3

Maken & passen

Er zullen een aantal pasafspraken plaatsvinden waarin ik de jurk passend op jouw lichaam kan maken en waarin we kijken naar hoe jij graag de details wilt hebben. Ook kijken we in de passessies naar accessoires zoals sluiers of kransen voor in je haar.

4

Klaar!

Het moment is aangebroken! Je past voor de laatste keer jouw unieke, persoonlijke outfit en we controleren nog één keer of alles naar wens is. Je bent klaar voor de grote dag!

  Naam*

  E-mailadres*

  Woonplaats*

  Trouwdatum*

  Geïnteresseerd in:

  Bericht*